onsdag 26 januari 2011

26 Januari

Yes, Idag hade vi som vanligt bildlektion. Och vi ändrade våra planer lite! Den skissen vi gjorde förra veckan har vi inte ändrat om så mycket, det ska fortfarande föreställa samma sak, men vi bestämde oss för att inte gå ut och ta kort, utan istället måla! Och att försöka att inte vara så himla noga med det! Vi tog ett stort papper och så började vi måla. Massa barn i en grupp och en utstött. En grej med meningen med livet är att ha vänner tycker vi, och att ingen ska vara mobbad, utan att alla ska ha vänner! :)
Vi målade ett gäng glada barn i mycket färger. Glada färger! Ljusa färger! Och en tjej/kille i hörnet som står ensam i mörkret med inte alls så mycket färg (bara svart,grått och vitt) och lite mer ensamt. Vi målade med tuschpennor och så duttade vi på den blåa akrylfärgen med tvättsvamp :)


Resultatet än så länge! :)

3 kommentarer:

  1. Intressant att se hur er idé har ändrats under arbetets gång. Bloggen gör det så tydligt eftersom ni lägger ut både bilder och text. Motivera gärna era val och beslut: varför valde ni att måla bilden istället för att fotografera?

    Bilden förmedlar verkligen det du skriver att ni vill förmedla. Visa gärna den för andra människor och ta reda på vilka tankar den väcker.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Fina tankar, om alla kom överens skulle inga konflikter uppstå, och alla skulle kunna bli vänner.

    SvaraRadera